Helmetods Coaching

Här har du chansen att jobba med Hans individuellt via telefon, Skype eller ett personligt möte.

Under de senaste åren har Helmetoden snabbt spridit sig som en ledande metod att självläka eller få hjälp att bli läkt av en Helmetodscoach. Under din coaching kommer Hans att guida dig med hjälp av coaching, healing och medialitet till dina själsliga orsaker varför du inte har den balans du vill ha i ditt liv. Det kan gälla hälsa, ekonomi och/ eller relationer där Helmetoden kommer att gå in på djupet och läka ut den själsliga orsaken till dina problem. När väl den själsliga orsaken är löst så kommer du att få hjälp av Gudomlig kraft för att läka ut problemet i känslan, tanken och fysisk form.

Helmetoden jobbar med detta liv, tidigare liv och även andra dimensioner för att hjälpa dig att lösa alla dina utmaningar.

Du kan boka coachingen i vår webshop så kontaktar Hans dig för tid. Du kan även betala via bankgiro Lifebalance AB 5431-3507 eller Swish 123 137 429 7 (Helmetoden) för coachingen. 45 minuter 1000 kr, 60 minuter 1200 kr och 90 minuter 1700 kr inkl.moms. Du kan e-posta Hans för att beställa tid i samband med betalningen på hans@soulbalancemethod.com